Home

Leer-ondersteuning

Next Level App
De Next Level App is een nieuwe applicatie, die organisaties in staat stelt medewerkers vakbekwaam te maken en te houden. Ook kan de app veranderingen en nieuwe werkwijzen helpen agenderen. Dit zorgt voor meer interne betrokkenheid en minder verletkosten. Kortom: deze app is het ideale hulpmiddel voor het borgen en vergroten van kennis. Voor iedere gebruiker, uit elke branche, van elk (opleidings)niveau.

Vragenderwijs leren
Samenzorgen zet deze app in voor de onderdelen “Verpleegkundig rekenen op de niveaus, 3, 4 en 4/5 xl”, “Hygiëne”, “Happy to work” en “informatie beveiliging”. De Next Level App functioneert op het iOS-, Android- en Windows-platform en is geschikt voor zowel smartphone, tablet als PC. Na het downloaden van de app, krijgt u direct een persoonlijk account met unieke inloggegevens en u kunt dus meteen beginnen met leren. U krijgt als gebruiker op een vast aantal momenten (bijvoorbeeld twee keer per dag of drie keer per week) een vraag of casus voorgelegd. Dit verschijnt in de vorm van een pushbericht op uw mobiele apparaat.

Voor aanmelding en vragen kunt u contact opnemen met Petra van Harn, emailadres: p.vanharn@stgsamenzorgen.nl.

Meneer Megens
Deze site biedt je gratis online rekenhulp. Onder het kopje downloads staan een aantal nieuwe zaken. Hier kan je gemakkelijk poster/formulebladen/spiekbriefjes vinden om je toetsen, examens en opdracht voor te breiden.

Meneer Megens